kristine

Om mig


Jeg er 46 år gammel og uddannet psykoterapeut gennem Nordisk Institut for Psykoterapi. Jeg er desuden medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har været privatpraktiserende siden 2014 og mit arbejde består mest af individuel terapi og parterapi.


Passionen for terapi og menneskelige forandringsprocesser startede tidligt med mig selv. Personligt har jeg altid interesseret mig for relationer mellem mennesker.  Det er især de  udfordrende sider i relationerne til andre og til mig selv, som har skabt mit ønske om at  forstå og udvikle mig personligt. Ligeledes har de inspireret mig til at uddanne  mig til psykoterapeut, for både fagligt og menneskeligt at kunne støtte og bistå andre  mennesker i deres personlige  udvikling. Denne nysgerrighed, undren og dybe respekt for menneskers evne til at udvikle sig og hele - har altid været en del af min drivkraft i mit arbejde med mig selv – og med andre mennesker.

 

I perioder af mit liv med svære valg, egne livskriser og sorgprocesser er jeg, gennem min egen terapi, blevet større ven med mig selv og med livet generelt. Den lange personlige indre rejse har ledt mig igennem mange forandringer. Og rejsen vil fortsætte, fordi livet inviterer til nye udviklingsmuligheder igen og igen.


Jeg har gennem tiden talt med mange forskellige mennesker, som har været i pine ud over det rimelige, og som med stort mod og sårbarhed har arbejdet sig igennem smerten og ud på den anden side. Fælles for dem alle er, at de har vist mig den tillid at “læne sig” op ad mig i en periode af deres liv, som var for svær for dem at komme igennem uden den nødvendige støtte og omsorg.


Jeg føler mig dybt taknemmelig og bevæget over, at jeg er blevet beriget af alle dem, der har lukket mig ind. Og jeg glæder mig til at møde dig, som måske overvejer at tage kontakt til mig netop nu.

 

For mere information om min uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at besøge hjemmesiden for Nordisk Institut for Psykoterapi: www.nip-psykoterapi.dk

Jeg er en del af et psykoterapeutisk team - Det Neuroaffektive Team - der leverer ydelser i form af familieterapi, støtte/kontakt, traumeterapi og Theraplay i familier for kommuner.

Ligeledes har jeg i 4 år arbejdet som psykoterapeut i Dansk Flygtningehjælp, primært med Theraplay med børn og unge.


Jeg modtager løbende supervision fra erfaren psykoterapeut, for at sikre min faglige og personlige udvikling som terapeut. Endelig tager jeg løbende kurser for at videreuddanne mig.


Jeg er oprindeligt uddannet i Spansk Sprog og Internationale Studier, samt Kultur, Kommunikation og Globalisering fra AAU i 2005 og har sidenhen undervist i spansk.