Om mig
Kristine Henriksen, Psykoterapeut MPF
MPF

OM MIG

Jeg er 42 år gammel og  bor sammen med min dejlige kæreste  i Aalborg, Nordjylland.

Jeg har en 6-årig psykoterapeutisk uddannelse i Krops-,  Relations- og Ressourceterapi på Neuroaffektivt Grundlag, som jeg har taget på Nordisk Institut for Psykoterapi.

Jeg blev færdiguddannet i november 2014 (diplom). Jeg er desuden medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

 

Personligt har jeg altid interesseret mig for relationer mellem mennesker.  Det er den  udfordrende side i relationerne til andre og til mig selv, som har  skabt mit ønske om at  forstå og udvikle mig personligt. Ligeledes har  de inspireret mig til at uddanne  mig til psykoterapeut, for både fagligt og  menneskeligt at kunne støtte og bistå andre  mennesker i deres personlige  udvikling. Denne nysgerrighed, undren og dybe respekt for menneskers evne til at udvikle sig og hele -  har altid været en del af min drivkraft i mit arbejde med mig selv – og med andre mennesker.

 

I perioder af mit liv med svære valg, egne livskriser og sorgprocesser er jeg, gennem min egen terapi, blevet større  ven med mig selv og med livet generelt.


Jeg har gennem tiden talt med mange forskellige mennesker, som har været i pine ud over det rimelige, og som med stort mod og sårbarhed har arbejdet sig igennem smerten og ud på den anden side. Fælles for dem alle er, at de har vist mig den tillid at “læne sig” op ad mig i en periode af deres liv, som var for svær for dem at komme igennem uden en robust og varm hånd at holde i.


Jeg føler mig dybt taknemmelig og bevæget over, at jeg er blevet beriget af alle dem, der har lukket mig ind. Og jeg glæder mig til at møde dig, som måske overvejer at tage kontakt til mig netop nu.

 

Metoderne, jeg anvender i terapierne, bygger på Neuroaffektiv Udviklingspsykologi, der indbefatter både det neurobiologiske og det psykodynamiske perspektiv. Herudover får jeg supervision på terapierne. Se mere under fanen 'METODER'.

 

For mere information om uddannelsen, er du velkommen til at besøge hjemmesiden for Nordisk Institut for Psykoterapi: www.nip-psykoterapi.dk

Jeg modtager løbende supervision fra erfaren psykoterapeut, for at sikre min faglige og personlige udvikling som terapeut.  Endelig tager jeg løbende kurser for at videreuddanne mig.


Da der ikke er offentligt tilskud til psykoterapeuter, har jeg valgt en lavere pris. Se mere under fanen 'KONTAKT & PRISER'.


Jeg er oprindeligt uddannet i Spansk Sprog og Internationale Studier, samt Kultur, Kommunikation og Globalisering fra AAU i 2005 og har sidenhen undervist i spansk.


kristine
kristine

Copyright © 2015-2020 Kristine Henriksen. Alle rettigheder reserveret.


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend