Cookie- og privatlivspolitik
Kristine Henriksen, Psykoterapeut MPF
MPF

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK


Sidst opdateret: 24. maj 2018


Cookies på kristinehenriksen.dk


Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.


Sådan sletter du eller blokerer for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering


Sådan bruger jeg cookies

Formålet med cookies på kristinehenriksen.dk:


  • Jeg bruger Google AdWords, som hjælper mig med at måle effekten af den digitale annoncering.



Personoplysninger


Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved kontakt eller deltagelse i et arrangement m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefon, køn og alder.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos mig, skal du rette henvendelse på e-mail: terapi@kristinehenriksen.dk på eller telefon: +45 2681 9806. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, jeg har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om mine brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som klient. Jeg kan ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.


Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på mine websites.


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.



Udgiver


Websitet ejes og publiceres af:


Kristine Henriksen, Psykoterapeut MPF.


Copyright © 2015-2019 Kristine Henriksen. Alle rettigheder reserveret.